Image

Informatie, locatie en contactgegevens


De masterclassreeks VBHC wordt georganiseerd door Skipr, in samenwerking met Qruxx, hét kennisplatform over waardegedreven zorg. 


logo qruxx
Voor wie?

Deze course is geschikt voor professionals in de zorg:

  • die gaan starten met VBHC en een pioniersrol hebben binnen de zorgorganisatie
  • die al enige ervaring hebben en een verdiepende slag op de methodiek willen maken
  • die zich persoonlijk wensen te ontwikkelen op dit thema

Locatie

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist

Routebeschrijving >Contact

Heeft u vragen over de course? Neem gerust contact op met de organisatie. 


Tarieven

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor deze course. Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

Btw-vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw-vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.

Image
Image
Accreditatie

Accreditatie voor de course Value Based Healthcare wordt aangevraagd.

Aanmelden & annuleren

Uw inschrijving is schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot 4 weken voor aanvang van de reeks, dan bedragen de administratiekosten 250,- per persoon (inclusief btw). Meldt u zich binnen 4 weken voor aanvang van de reeks af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. U kunt bij verhindering wel een vervanger gebruik laten maken van uw inschrijving. 

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en het privacy statement, klik hier.